Vuurlopen

 You are braver than you believe,
stronger than you seem,
and smarter than you think.

winnie the pooh.

Vanaf het moment dat ik het woord Vuurlopen hoorde werd ik er door gebiologeerd. Vuurlopen….het woord alleen al, het intrigeerde me en riep een prettige stemming bij me op.

Toen ik hoorde dat Peggy Dylan, de vrouw die vuurlopen toegankelijk heeft gemaakt voor onze westerse mens, naar Nederland zou komen, om een opleiding te geven tot vuurlooptrainer, wist ik het! Ik wilde die training gaan volgen en trots mag ik nu zeggen:”Ik ben Fire-Walk-Instructor.”

De oudste geregistreerde vuurloop dateert van meer dan 4000 jaar geleden in India. Twee Brahmaanpriesters concurreerden om te kijken wie lopend de langste afstand kon afleggen over hete kolen. Eén van hen won de uitdaging en zijn prestatie werd neergeschreven in de historische geschriften in die tijd.

Vandaag de dag hebben vele stammen nog rituelen en ceremonies om het vuur te eren. En bij ons groeit vuurlopen uit tot een krachtig hulpmiddel voor zelfrealisatie en empowerment. Bovenstaande heb ik zelf mogen ervaren gedurende de opleiding van Peggy Dylan.
big_33888269_0_400-299[1]
Een vuurloop doet iets met je.
Stel je hebt een wens, een verlangen, een droom…..Het idee dat dat gerealiseerd zou kunnen worden. 

Wanneer je denkt dat iets ècht niet mogelijk is en je ervaart dat het toch wèl kan, hoe zou dat zijn? Wat zou dat kunnen betekenen voor keuzes die je in je leven misschien moet gaan maken? Vuurlopen lijkt onmogelijk en toch doen we het. Waarom? Omdat het werkt.
Vuurlopen kan je helpen je dromen en wensen te realiseren. het helpt je te herinneren wat er nodig is om de mogelijkheden te zien en de juiste stappen te zetten.
Om deze reden zal ik vuurlopen in een coachingstraject in kunnen zetten en zal ik vuurloop workshops organiseren.

Vuurlopen kan je zelfvertrouwen, kracht, doorzettingsvermogen, moed en plezier geven. Vuurlopen helpt je met het maken van keuzes; het lopen is niet verplicht, jij bepaalt zelf of je gaat lopen of niet.

Mocht je in de toekomst voor lastige situaties komen te staan, dan zou je kunnen terugdenken aan dit moment.

Wilt u meer informatie over vuurlopen en het organiseren daarvan voor familie of vrienden? Stuur gerust een mail of bel.

Tel.: 06-22118188
Email: info@incontctkindercoaching.nl

Voor meer info over Peggy Dylan: www.sundoor.com

sundoor